Inspire Beverage Business

Search

4 Jenis Ice Blended Cup Size dan Sukatan

banner-ice-blended-cup-size
Bagi memulakan perniagaan Ice blended ini, pemilihan size cup dan sukatan adalah sangat penting bagi memastikan minuman yang anda hasilkan dapat menarik pelanggan untuk membeli kepada anda.
 
Disini admin nak kongsi sekali 4 Jenis CUP SIZE serta SUKATAN TEPAT yang anda boleh cuba dalam perniagaan ice blended anda..Selamat mencuba.

Small Cup 360ml merupakan size cup yang selalu digunakan oleh peniaga ice blended kecil-kecilan kerana para peniaga mampu menjual ice blended mereka dengan harga sekitar RM1.50-RM3.00 bergantung kepada kos bahan dan cup ice blended tersebut.

Klik link ini untuk pembelian small cup KLIK SINI

cup 1
cup 2

Medium Cup 480ml merupakan size cup yang selalu digunakan oleh peniaga ice blended sama ada di jalanan, cafe, restaurant atau kedai makan. Harga jualan untuk medium cup ini sekitar RM3.00-RM5.00 bergantung kepada kos bahan atau topping digunakan dan cup ice blended tersebut.

Klik link ini untuk pembelian medium cup KLIK SINI

Big Cup 660ml merupakan size cup yang menjadi pilihan dikalangan peniaga ice blended kerana saiz nya membuat minuman tersebut lebih menarik apabila disertakan topping diatasnya para peniaga mampu menjual ice blended mereka dengan harga sekitar RM5.00-RM7.00 bergantung kepada kos bahan dan cup ice blended tersebut.

Klik link ini untuk pembelian big cup KLIK SINI

cup 3
cup size-04

Extra Big Cup 720ml merupakan size cup yang menjadi trend serta menarik minat pelanggan untuk mencuba ice blended bersaiz besar. Para peniaga mampu menjual ice blended mereka dengan harga sekitar RM7.00-RM10.00 bergantung kepada kos bahan dan cup ice blended tersebut.

Klik link ini untuk pembelian extra big cup KLIK SINI

untuk pembelian product MIX-LAH ICEBLENDED MILKSHAKE POWDER

shopee: https://shp.ee/wvbpeff

lazada: https://laz.mobi/LQUos

shop gfb store: https://shop.gfbfood.com.my/

 

Semoga bermanfaat untuk semua. Selamat mencuba.

Jangan lupa untuk FOLLOW kami di FACEBOOKINSTAGRAM dan juga SHOPEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *